Vid treårskontrollen tas chemerismen för första gången på väldigt länge. Nu ringde en läkare och meddelade de fantastiska resultaten! Nära 100% donatorceller för alla tre olika celler. Det är så härligt, kände hur lyckokänslan spred sig inom mig. Jag hade nästan glömt det här med CD19 och CD3… etc…

Allt såg bra ut, det var bara det här med lungorna. Vi ska nu vidare till Lungcentrum för vidare utredning. Förhoppningsvis ska vi bara utesluta att det är något tokigt. Det känns jätteskönt.

Åh, det var verkligen härligt att få detta. Jag påmindes om vad som är viktigt i livet, allt annat kändes med ens oviktigt. Imorgon ska vi till ”nya Dr Karin”, vi klickar ju inte jättebra, men det går nog bra, det är bara en rutinkontroll. Nu ska vi ringa Anki och höra om vi får komma och ta influensavaccinet imorgon . Självklart, fick vi det – sa underbara Anki!!

Här kommer en fin bild av vår W!