Ja, idag är en glädjens dag!!! Lyckans dag!!! Idag räddar lillebror livet på V. Det är så fantastiskt och så häftigt!!! Nu börjar återuppbyggnaden. Cellerna kommer nu ”springa” ut i V’s kropp och leta sina rätta platser under de närmaste 24 timmarna. Det finns viss risk för komplikationer i form av allergireaktion, men det brukar vanligtvis gå mycket bra. De har ruskig koll oxå!

Ja, nu börjar resan mot livet!!!!

Så skrev jag för exakt fem år sedan… läste lite runt om den dagen och tårarna rinner… även om det verkligen är glädjens dag idag så framkallar minnena så mycket smärta. Sorgen efter mamma som dog för fem dagar sedan, för fem år sedan… Och alla bilder….

MEN idag ska vi tänka på hur bra allting är, och hur bra allting har gått. Hur fina de är, mina hjältar. W och lillebror och de andra små skatterna också såklart. Kloka, förståndiga och modiga. Tänk vad W har gått igenom. Så ofattbart.

Nä jag kan inte skriva mer just nu…. det blir så himla känslosamt.