Nu är börjar vår sommar lida mot sitt slut… på måndag åker vi hem. Det ska bli bra det också, även om detta är vårt paradis. Det som är jobbigast och tråkigast är att vi pga alla barnens aktiviteter och andra obligations inte har möjlighet att åka hit något under hösten. Det gör att det blir så definitivt när vi lämnar. Vi kommer kanske inte hit förrän till våren igen. Usch vad sorgligt. Här lever vi sorglösa dagar och vi har vårt vardagslunk här. Långa lata morgnar och mycket bad, om det är kallt – i badtunnan, den vedeldade, – om det är varmt bara i havet.

Förutom ormbettet har alla fått må riktigt bra. W har klagat lite över yrsel och trötthet därför har jag lånat min systers blodtrycksmaskin för att ha lite koll. Han har ganska lågt tryck, men framförallt har han hög puls. Jag har då börjat läsa och leta information och misstänker nu rubbningar i Sköldkörteln (säg det fort ett par gånger om du kan!).. det är något som drabbar en väldigt stor del av Addisonpatienter. Vi har tid hos Dr Anna när vi kommer hem och jag ska ringa innan nu och be dem beställa ett sådant prov så att vi kan gå till vår närliggande vårdcentral och ta proverna innan vi träffar henne. Är det något jag har lärt mig är det att hjälpa till att effektivisera vården… Jag har för vana att ringa och påminna innan vi ska träffa dr. Att ta proverna där på plats leder ju bara till ett onödigt läkarbesök, finns ju inte så mycket att prata om då… Jag vet att de tar Sköldkörtelprov varje årskontroll, men det är ju i okt- nov så därför är det ett tag sedan. Vi får se om jag har rätt :-)… (hoppas inte det såklart…) men det skulle förklara hans viktnedgång och dåliga humör :-)…

Det är väldigt roligt att jag ser att det fortfarande är ganska många som läser här. Jag ska försöka bli mer aktiv då jag älskar att skriva. Nu ska vi njuta våra sista dagar här, ikväll kräftskiva med vänner och imorgon ska vi ha kalas för de små som fyller ganska tätt nu i höst.