Ojojoj, så mycket känslor som kan poppa upp mellan varven.. idag har vi varit på läkarbesök hos vår bästa Dr Anna. Hon är Endokrinläkare (Addisonläkare) och världens bästa. Hon är så himla bra med W och han gillar henne verkligen (hon är alltid på ”hans sida”). Idag uppmärksammades det att W vägde på tok för lite, så nu blev det fokus på mat och mellanmål… hon tyckte gott att han kunde få äta hur mycket chips och glass som helst under sommaren :-)… DET var han ju inte missnöjd med…

Vi reser till Barcelona på lördag så jag håller på att ta fram alla intyg, intyg OM Addisonkris uppstår, intyg att få ta med sprutor in i kabinen, försäkringspapper, alla telefonnummer till läkare och olika avdelningar etc. Då fastnade jag i pärmen där jag har samlat alla intyg mm. Och vips så var jag tillbaka där för tre år sedan. Intyg från vår fina psykolog som följde oss genom hela resan, vi var hos honom och hans kollega varannan-var tredje vecka i över två år. ”Den psykiska och fysiska belastningen på Maria och maken bedöms ha varit synnerligen svår. Förutom sin sjuka son har hon under samma tid förlorat flera närstående; moder, broder, moster och nyligen har Marias syster med familj blivit hemlös till följd av en brand”… (herregud, inte konstigt att jag kände det som att folk trodde jag var mytoman när jag gjorde en kortresume :-)) jag blev så himla berörd av hans ord idag. De var så medmänskliga och fina. Overkligt bara, att det var jag som var med om det… I ett av intygen stod det ”I skrivande stund får jag telefonbesked om att sonens senaste MR-kameraundersökning visar ett gynnsamt resultat”. (dock var det inte det slutgiltiga, det här beskedet fick vi ett kontrabesked på lite senare… som så många…)

Hur som helst, jag kan inte nog framhäva hur fantastisk all sjukvårdspersonal, som vi har kommit i kontakt med, är.

Nu åker vi till Barcelona i en vecka och därefter åker jag direkt ner till Strandstugan för att tillbringa fem veckor. För första gången på 10 år så ska jag inte ta med mig kontoret ner. Det känns fortfarande alldeles overkligt och jag vet inte om det är realistiskt. Förmodligen blir det lite jobb igen om några veckor, men bara att få några veckor utan och bara få vara tillsammans med barnen känns fantastiskt!! Micke kommer att vara hemma och jobba ganska mycket, så han sköter allt löpande då. Jag ska varva ner, lata mig och bara njuta!!!

Om någon fortfarande läser så vill jag önska er en riktigt riktigt skön sommar!!!