Nu är det länge sedan jag skrev. Det har varit lugnt och ganska så bra. W har fått må bra och Addison har hållit sig lugn. W är duktig att ta tabletterna och har inte haft några infektioner.

Förra veckan ringde en läkare och sa att de hade gått igenom årsprovssvaren som togs i oktober (kändes ju lite sent, men ändå skönt att inte vara prioriterad).. Där upptäcktes att W snabbt måste komma och ta vaccin mot Röda Hund och Mässlingen, han saknade så gott som helt detta skydd. Hon skulle oxå skicka remiss till lungcentrum. Hon trodde kanske inte att vi skulle bli kallade, men de skulle ändå gå igenom provsvaren ordentligt. Idag fick vi en kallelse därifrån till på måndag. Snabba puckar och då blir jag ju så orolig… Men det ska bli väldigt skönt att få utesluta att det är något tok med lungorna. Och som en jobbarkompis sa, de förstod förmodligen bakgrunden när remissen kom där den kom ifrån och att det var därför vi blev så hårt prioriterade.

Jag ska skriva igen när vi har varit där. Det är ovärderligt att ha det dokumenterat.