Fick just veckans värden… förvirring! De började med att säga att W har någon virusinfektion, förhöjt CRP… och sedan visade sig de andra värdena vara ”all-time-high”… de förklarade det att de vita blodkropparna produceras rekordmycket när man har en infektion i kroppen. Men konstigt – orkar inte ens försöka förstå! Jag utgår från att det är jättebra! Sen hoppas vi att den här infektionen inte ställer till något…

Vi har just bestämt att vi åker till Strandstugan på fredag kväll, efter begravningen. Det blir en bilåkar dag, först 17 mil till begravningen, 17 mil tillbaka för att hämta barn och katt, sedan 23 mil till landet… men jag känner att vi verkligen behöver det! Vi ska försöka förvalta vårt fina fina arv från mamma, vår trädgård i Strandstugan. Inget lätt uppdrag att försöka underhålla den, men vi ska göra ett försök. Jag saknar henne så mycket nu.

Är så orolig för W, frågade idag om det kunde vara farligt, att han kör så hårt.. det går inte att stoppa honom. Han vill göra allt det där som han har längtat efter så länge. Men han är helt slut. Vi är helt slut och han är självklart ÄNNU mer slut. Man ser på honom hur trött han är. Sover dåligt, drömmer mycket mardrömmar och sen full fart kl 8-20. Men de sa hur som helst att det inte kunde vara farligt, han kommer att känna själv när det är stopp. Men de rekommenderade oss att åka till landet…

Ja på fredag kommer att bli fruktansvärt hemskt… jag har sådan ångest och vill inte. Men det brukar ju ändå bli fint och vackert. Jag vill verkligen hedra min fina bror. Det är så oerhört oerhört sorgligt.