Sitter här med en tagen liten hjälte… dagens hjälte, näe århundradets hjälte!!!! Lillebror är dock ganska medtagen, med ett väldigt lågt blodvärde och en jobbig uppvakning från narkosen bakom sig. Han har varit så fantastisk hela vägen!!! Duktig och gjort precis allt som de sagt. När han vaknade upp så kräktes han mycket och det blev lite turbulent en liten stund. Hans blodvärde är även på gränsen för transfusion, men man vill undvika det i det längsta så vi avvaktar vidare prover.

Just nu får Wille sina efterlängtade stamceller. De som ska rädda honom!!! Det är så fantastiskt, tårarna rann när de kom med den lilla påsen, innehållande 290 miljoner stamceller (här är det stor reservation för fel, men jag tror det var så). Optimalt hade varit 400 men 290 är tillräckligt har de försäkrat oss. Lillebror i nytt format, som läkaren skämtsamt sa när han kom in med påsen.

Idag mår V mycket bättre oxå, fortfarande svårt att äta. Har kräkts mycket i natt, men ändå betydligt piggare än igår.

Det är så absurbt, Micke och jag springer mellan våningarna… byter mellan barnen, ses i hissen. Vi försöker vara ungefär lika mycket med båda barnen, byter av varann hela tiden. Jag var en timme på uppvaket, sedan kom Micke ner och var med Lillebror, sedan kom jag etc… Vi hinner knappt se varandra, men det blir mycket SMS. Till och med Micke har börjat skriva längre SMS, förr skrev han bara ÖL vilket betydde OK, men telefonen ”rättade” det alltid till ÖL :-).

Ja, idag är en glädjens dag!!! Lyckans dag!!! Idag räddar lillebror livet på V. Det är så fantastiskt och så häftigt!!! Nu börjar återuppbyggnaden. Cellerna kommer nu ”springa” ut i V’s kropp och leta sina rätta platser under de närmaste 24 timmarna. Det finns viss risk för komplikationer i form av allergireaktion, men det brukar vanligtvis gå mycket bra. De har ruskig koll oxå!

Ja, nu börjar resan mot livet!!!!